Не тільки для запікання: 4 варіанти використання фольги у побуті

0
Не тільки для запікання: 4 варіанти використання фольги у побуті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фольга для запікання є майже в кожної господині, але не всі з них знають, як ще можна використовувати цей металевий «папір».

Є кілька хитрощів із фольгою, які допоможуть спростити звичні побутові справи.

Фольга у побуті

1. Щоб зберегти бутерброди або пиріжки теплими на 2-3 години довше, їх можна обернути фольгою.

Діє вона і у зворотний бік. Аналогічні маніпуляції роблять з пляшкою холодного напою, який у спеку буде нагріватися повільніше.

2. Під час прасування речей під тканинний чохол кладуть фольгу. Вона відображає тепло від праски та білизна швидше та якісніше гладиться.

3. Фольгу використовують для того, щоб усунути статичну напругу. Металевий «папір» скочують у кульку і кидають у барабан пральної машини разом із брудними речами. Після прання одяг менше електризується.

4. Ще фольгу використовують для чищення посуду. Також скочують у кульку і видаляють забруднення. Однак не можна чистити фольгою антипригарну поверхню. Такий варіант більше підходить для миття казана чи каструлі.

попередня статтяНе всі знають коли поливати кімнатні рослини – вранці чи ввечері
наступна статтяГотуємо куряче каррі швидко та просто
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я