Став відомий дешевий продукт, що знижує ризик розвитку діабету

0
Став відомий дешевий продукт, що знижує ризик розвитку діабету
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У цьому продукті є альфа-ліпоєва кислота, яка, за даними різних досліджень, підвищує чутливість організму до інсуліну.

Подробиці

Брюссельська капуста дуже корисна за підвищеного рівня цукру в крові – про це заявила англійський лікар Сара Брюер, пише Daily Express.

Лікарі нагадують: з діабетом другого типу, на відміну від першого, можна боротися, ведучи здоровий спосіб життя та стежачи за раціоном, йдеться у статті. За словами Брюер, до раціону потрібно включити брюссельську капусту. У ній міститься багато корисних елементів, серед яких – вітаміни C та E, кальцій, клітковина та антиоксиданти.

“Сама по собі капуста не знижує рівень глюкози в крові, але вона допомагає уповільнити його підвищення після їди”, – пояснила експерт, відзначивши, що подібний ефект досягається завдяки наявності клітковини в овочі та її “повільному руху по організму”.

Тим часом у брюссельській капусті є альфа-ліпоєва кислота, яка, за даними різних досліджень, здатна підвищити чутливість організму до інсуліну. У сумі з клітковиною вона знижує ризик розвитку діабету, наголосила фахівець.

попередня статтяНутріціолог розповіла, як харчуватися в святкові дні, щоб не набрати зайвої ваги
наступна статтяФітнес для лінивих: тренуємося прямо в ліжку
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я