Як підібрати тіні під колір очей

0
Як підібрати тіні під колір очей
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Карі очі

Власницям карих очей підійде практично будь-який відтінок тіней, але ми рекомендуємо звернути увагу на глибокі коричневі та золоті відтінки. Вони підкреслять красу очей і нададуть погляду виразність. Не забудьте підкреслити лінію зростання вій, можна навіть скористатися накладними (якщо вечірній макіяж). Тіні використовуйте як матові, так і з шиммером, залежно від того, якого ефекту хочете досягти.

Сірі очі

Світлі очі мають властивість дещо змінювати відтінок залежно від того, який колір ви використовуєте у макіяжі. Класичний смоки в сірих відтінках зробить колір очей холоднішим, а якщо використовувати коричневі або фіолетові — здаватимуться теплішими. Обов’язково додайте трохи хайлайтера у внутрішні куточки очей – це допоможе розкрити погляд.

Зелені очі

Зелені очі особливо виграшно виглядають зі смокі в теплих відтінках – коричневих, фіолетових і навіть помаранчевих (помірного ступеня яскравості). Контрастні яскраві відтінки підкреслять колір зелених очей, нададуть погляду свіжий вид, що відпочив. На кожен день більше підійдуть матові тіні з матовим фінішом, а для вечірніх виходів рекомендуємо придбати якомога більшу кількість блискучої косметики.

Блакитні очі

Холодний серій колір надасть блакитним очам більше глибини, тоді як теплі яскраві відтінки зроблять його яскравішим. Особливо виграшно на блакитних очах виглядають бронзові та помаранчеві відтінки (оскільки вони протилежні синьому на колірному колі). Не забувайте нанести хайлайтер у внутрішні куточки очей і наголосити на складці століття.

попередня статтяПовітряний та розсипчастий сирний кекс на сніданок або до чаю
наступна статтяДомашній адигейський сир за 10 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я