Два перевірених засоби, щоб квіти у вазі залишались свіжими

0
Квіти у вазі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чудово, коли дарують квіти! Вони створюють в домі особливу атмосферу та дарують відчуття свята, радості та щастя. Квіти несуть в собі особливу естетику. Але через деякий час доводиться бачити, що у вазі вони втрачають свою силу, свіжість та естетику. Продовжити красу допоможе один лайфхак та два перевірених засоби.

Як допомогти квітам залишатись свіжими

Для цього вам знадобиться горілка та цукор. Справа в тому, що кожен з цих засобів на своєму рівні створюють правильні умови для догляду за зрізаними квітами.

З часом вода починає псуватись, в ній розмножуються бактерії. Квіти не мають де брати живлення. Поміняйте у вазі воду та капніть буквально декілька крапель горілки. Вона буде виконувати роль антисептика.

Покладіть до вази ложку цукру. Чайної буде цілком достатньо. Цукор дасть живлення зрізаним квітам. Такий алкогольно-солодкий коктейль потрібно робити квітам через день разом із заміною води. Це допоможе їм лишатись свіжими та гарними довший час.

 

попередня статтяПростіше простого — слойки з сосисками та сиром
наступна статтяЯк приготувати легкий овочевий суп за 30 хвилин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я