Скільки разів в тиждень потрібно поливати алое

0
Алое
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Алое — корисна рослина, яка любить світло та прямі сонячні промені. Буває, що воно росте у затінку. Поступово рослина призвичаюється до таких умов та стає менш вибагливою до світла. Якщо ви будете змінювати її місцеположення на сонячне, тоді робіть це поступово. А ще для активного та здорового росту важливим є режим поливу.

Як потрібно поливати алое

З першого погляду здається, що рослина не потребує нічого особливого в плані регулярності поливу. Але для алое є правила. Їх потрібно дотримуватись, якщо ви не хочете втратити корисну рослину.

В першу чергу рекомендується використовувати фільтровану воду. Рослина є чутливою до домішок. Перед поливом пробуйте рукою ґрунт. Якщо верхній шар став сухим, рослина потребує води. Взимку поливають рідше, даючи можливість ґрунту сильніше просохнути, але не повністю.

Поливати потрібно обережно, щоб вода не лишалась у розетці в прикореневій частині стебла. Це може призвести до загнивання. Ґрунт також не треба переливати зайвий раз. Якщо є надлишок вологи, краще його зменшити: злити воду або покласти на землю серветки.

Якщо правильно поливати алое, він буде здоровим та міцним. І обов’язково принесе вам користь.

попередня статтяГотуємо на десерт ніжний медовий мус всього з 2 складників
наступна статтяБаклажановий паштет — довершений смак
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я