Як легко почистити килим від бруду та шерсті

0
Як легко почистити килим від бруду та шерсті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для того, щоб ваш килим завжди виглядав чистим та охайним, за ним потрібно регулярно доглядати. Особливо це актуально для тих, хто обожнює ворсисте покриття і при цьому має пухнастих домашніх улюбленців.

Подробиці

Найважливіше те, що господині мають розуміти: свіжі плями, поверхневий бруд, недавно опала шерсть – все це набагато простіше видалити, ніж якщо мине 2-3 тижні.

Під час щотижневого прибирання чистьте килим пилососом, а при потребі щіткою. Для того, щоб шерсть зібралася і волокна килима не деформувалися під час тертя, варто робити це в одному напрямку. При цьому рекомендують застосовувати засоби пінисті, які допомагають справитися навіть з довгим ворсом килима.

Для того, щоб зібрати шерсть можна використати кондиціонер для білизни. Він спрощує процес очищення. У склянку води додається невелика кількість прального засобу. Отриману суміш необхідно залити в пульверизатор, ретельно обробити поверхню килимової доріжки. Після чого щіткою все зібрати.

попередня статтяАроматне печиво «Кавові зерна»
наступна статтяЛівші і правші: вчені з’ясували, коли дитина обирає «провідну» руку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я