Як продовжити свіжість манікюру з гель-лаком: 5 ефективних порад

0
Як продовжити свіжість манікюру з гель-лаком: 5 ефективних порад
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Даємо 5 простих порад, з якими твоє покриття гель лаком не потріскається і не відшарується протягом трьох тижнів.

На порозі сезон б’юті-підготовки до Нового року та корпоративів, а отже черги до салонів краси будуть неймовірно довгими. За таких умов кожна з нас хоче продовжити термін служби манікюру. Тому ми зібрали справді працюючі поради.

Уникай води

Перші часи після створення крутого нейл-арту – найважливіший. У цей час краще не мочити нове покриття.

Уникай пилочки

Не підпилюй нігті сама, навіть якщо дуже хочеться. Ти просто спиляєш «запечатаний» край, пошкодиш покриття, і все можеш прощатися з манікюром. Прикро, чи не так? До речі, ще ми не рекомендуємо відривати нігтями наклейки з флаконів чи інших поверхонь — механізм той самий.

Уникай сухості

Зволожуй і змащуй кутикулу спеціальними кремами та оліями – вибирай те, що тобі більше подобається, всі варіанти хороші. Перед виходом на вулицю не забувай про крем для рук і про рукавички — перепади температур і холодний вітер однаково нещадні до шкіри рук, нігтів та манікюру.

Уникай побутової хімії

Рукавички – найкращі друзі твоїх рук та манікюру. Сучасна побутова хімія дуже агресивна. Тому господарські рукавички будуть механічним щитом проти всіх можливих пошкоджень.

Уникай ушкоджень

Якщо так сталося, що покриття пошкодилося, — неважливо, на одному нігті або на кількох — запишися в салон на реставрацію! Якщо ти звертаєшся до того ж майстра, то зазвичай процедура проводиться безкоштовно. Так ти збережеш загальний ідеальний вид своїх нігтиків без повної обробки манікюру.

попередня статтяКорисний та смачний вівсяний хліб без пшеничного борошна
наступна статтяЧому не пропікаються смажені пиріжки: 3 причини
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я