Як зробити так, щоб герань квітнула цілий рік

0
2 нюанси і герань почне цвісти красивими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пеларгонія та герань – завжди бажані та популярні квіти, які залюбки вирощують на своїх підвіконниках та дачних ділянках квітникарі.

Ця квітка полюбилася багатьом за свою невибагливість, а головне – за здатність тривалий час тішити приємними кольорами найрізноманітніших відтінків.

Подробиці

Дійсно, ці квіти можуть цвісти мало не цілий рік, якщо, звичайно ж, дотримуватися правил по їх догляду.

  1. На початку розвитку рослини необхідно займатися формуванням квіткового куща. З цією метою слід провести прищипування стебла на висоті п’ятого листочка.
  2. Не забувайте про важливість заміни горщика, в якому росте квітка, – займатися пересадкою варто в міру зростання її кореневої системи.
  3. Для вирощування герані якнайкраще підходять вікна, що виходять на південь або схід.
  4. Намагайтеся уникати перезволоження ґрунту.
  5. Вчасно займайтеся видаленням листочків, які змінили своє забарвлення на жовте. Те саме варто зробити і з квітками, що зав’янули.
  6. Приблизно раз на тиждень зрошуйте рослину. При цьому варто використовувати не просту воду, а розчин, одержаний шляхом додавання у воду невеликої кількості йоду.
  7. Ці квіти не полюбляють протягів. Коли ж на пеларгонії чи герані було помічено перші бутони, не переносьте їх на інше місце аж до закінчення періоду цвітіння.
попередня статтяНайпростіший рецепт домашнього майонезу
наступна статтяПриготуйте смачні сирники «по-варшавськи» вдома
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я