Як можна застосувати рицинову олію у побуті

0
Рицинова олія
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рицинова олія може стати у пригоді в домашньому господарстві. Не всі знають, що її можна використовувати не лише для пом’якшення кутикул на нігтях чи для росту вій. Є ще декілька лайфхаків, про які ми розповімо в цій статті.

Для кухонних ножиць

Без них важко обійтись, коли треба розрізати рибу або курку. Ножем це робити складніше, а от ножицями — швидко та зручно. Якщо вони потребують змащення, використайте для цього рицинову олію. Вона безпечна для здоров’я, тому немає нічого страшного, коли ножиці доторкнуться до продуктів.

Допомога для папороті

У вас росте папороть, якій потрібна допомога? Рицинова олія вам в поміч. Приготуйте засіб з 1 столової ложки рицинової олії, змішаної з 1 столовою ложкою дитячого шампуню та 4 чашками теплої води.

Такою сумішшю треба поливати потрохи папороть. Після поливу обов’язково поливають чистою водою. Хвора папороть має повернутись до життя після цього засобу.

попередня статтяПриготуйте на перекус пончики з рибного тіста
наступна статтяЯк приготувати паштет з червоної квасолі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я