Стало відомо, скільки Кейт Міддлтон витратила на одяг в минулому році

0
Кейт Міддлтон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Англійські ЗМІ вже традиційно наприкінці року оприлюднюють список витрат королівських персон. Серед них виявилася головна модниця Кейт Міддлтон. З’ясувалося, що протягом 2021 року герцогиня Кембриджська витратила на вбрання близько 63 000 долларів. Комусь сума може здатися великою, але насправді для королівської особи — це не так уже й багато.

Наприклад, Меган Маркл, коли мешкала у палаці, за рік купила одягу на 1 157 585 долларів. Уявляєте різницю

До речі, порівняно з минулим роком витрати Кейт на одяг зменшилися майже вдвічі. У 2020 році Міддлтон купила речей на 127 000 долларів. За цією статистикою можна побачити, що Кейт щосили намагається економити королівський бюджет, з кожним роком зменшуючи витрати.

Одним із найдорожчих нарядів герцогині Кембриджської стала «золота» сукня від дизайнера Дженні Пекхем вартістю близько 4 000 долларів. У ньому Кейт з’явилася на прем’єрі нового фільму про Бонда “Не час помирати”. Під час показу всі помітили, наскільки красиво та елегантно виглядала Кейт на світському вечорі.

Кейт Міддлтон в золотому платті

Слід зазначити, в 2021 році Міддлтон не раз і не два з’являлася на заходах в одних і тих же вбраннях. У такий спосіб герцогиня хотіла на своєму прикладі показати важливість розумного споживання речей. І це їй вдалося!

попередня статтяЕксперти розповіли, як не переїдати під час святкового застілля
наступна стаття5 продуктів, які можуть спровокувати похмілля
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я