Нетипові поради для молодих господинь

0
Нетипові поради для молодих господинь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хоча в народі кажуть «вік учись, а дурним помреш», але часом прості поради зможуть допомогти в повсякденному житті, тому їх треба мотати на вус і передавати молодим. Наприклад, ось такі.

Подробиці

Щоб знати, на скільки вистачає того чи іншого продукту (олії, крупи, прального порошку, крему…), підпишіть на упаковці дату або наклейте пластир із числом, коли почали користуватися ними. Так приблизно знатимете, на скільки чого вистачає.

При укладанні пергаменту на деко, буває, він закручується і ковзає по поверхні. Щоб цього не було, змастіть кожен кут олією. Це допоможе паперу надійно триматися на поверхні.

Щоб вичавити більше соку з лимона, потримайте плід 5 хв у теплій воді, і тоді шкірка розм’якне. Потім прокачайте, притискаючи долонею, лимон по столі чи по дошці. Розріжте плід над тарілкою поперек і вичавіть сік.

Коричневі кола на пластиковому підвіконні від квіткових горщиків легко відтерти губкою з ледь зволоженою харчовою содою.

Щоб олія не стікала по пляшці, одягніть на її шийку такий собі «комірець» із поролону.

попередня статтяОдна хитрість і ваша манка точно буде без грудочок
наступна статтяЛіниві вареники з сиром за 15 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я