Як потрібно доглядати за стопами взимку: 3 залізні правила

0
Як потрібно доглядати за стопами взимку: 3 залізні правила
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В зимку наші стопи потребують турботи не менше, ніж руки, які набагато частіше перебувають на морозі. Розповідаємо про три прості правила догляду за ногами в холодну пору року, які допоможуть уникнути серйозних проблем.

  • Користуйся сушаркою для взуття. В осінньо-зимовий період черевики або чоботи не завжди встигають просохнути самостійно, а прилад допоможе швидко та ефективно видалити з них зайву вологу. Так ти не тільки подбаєш про здоров’я ніг, але й запобігаєш розвитку бактерій, грибка, плісняви ​​та поганих запахів усередині улюбленої пари. Крім того, надягати перед виходом на мороз тепле та сухе взуття буде подвійно приємно!
  • Носи бавовняні шкарпетки та колготки. Це легкий матеріал, який має терморегулюючі властивості. З одного боку, такі вироби м’яко зігрівають ступні ніг, з іншого – допомагає їм дихати. На відміну від синтетичних матеріалів, бавовна добре вбирає вологу і захищає ноги від появи грибка.
  • Використовуй крем із сечовиною. Такі засоби витягують воду з глибоких шарів і «замикають» її у верхньому ороговілому шарі. Сечовина служить провідником інших інгредієнтів углиб тканин, допомагає засвоєнню зволожуючих, живильних та регенеруючих речовин, а також допомагає позбутися грубої «кірки» на натоптишах на ступнях.
попередня статтяЯк приготувати домашній плавлений шоколадний сирок: корисна альтернатива нутеллі
наступна статтяНавіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я