Джеффа Безоса та Лорен Санчес зняли на курорті

0
Джеффа Безоса та Лорен Санчес зняли на курорті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

57-річний Джефф Безос та його кохана, 52-річна Лорен Санчес цього року часто виходили на червоні доріжки.

Один з останніх їх виходів навіть перетворився на курйоз. Після церемонії LACMA-2021 у твіттері з’явилося відео, в якому подруга Безоса за лаштунками так відверто фліртує з Лео і дивиться на нього з таким обожнюванням, що здається, вона готова розбити серце Безоса прямо тут і зараз. Тим часом сам мільярдер стоїть поруч, але про нього, здається, в цей момент всі забули.

Джефф Безос та Лорен Санчес на LACMA-2021

Дехто, до речі, думав, що Джефф цього не вибачить. Але, незважаючи на все, конфуз був забутий, і Санчес з Безосом відлетіли відпочивати на Кариби. А папараці зняли пару під час пляжного відпочинку.

Інтернет-користувачі вкотре почали обговорювати зовнішність та фігуру Лорен. Багато хто не розуміє, чому Безос вибрав собі в супутниці саме її, та ще й розлучився з дружиною заради нового роману. На їхню думку, один із найбагатших людей на планеті міг би зустрічатися з будь-якою актрисою чи супермоделлю. Але мабуть, у Санчес є те, чого бракує молодим довгоногим красуням.

Джефф і Лорен разом уже два роки, і, зважаючи на все, романтика в їхніх стосунках не згасає.

попередня статтяІкра та її користь для організму
наступна статтяЕксперти розповіли, як не переїдати під час святкового застілля
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я