Цікаві побутові лайфхаки, які спростять вам життя

0
Чашка на столі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кожен день трапляється безліч різних подій побутового характеру. І їх наслідки потрібно вирішувати. А що буде, якщо цього не робити? Наприклад, ви можете мати зіпсовані меблі. Розповімо декілька корисних побутових лайфхаків, які роблять рутинне життя простішим.

Лайфхак №1

Чашки з кавою, водою, чаєм — вони часто опиняються на столі без підставки чи серветки. В результаті маєте круглі сліди, які не завжди можна відтерти. Зрештою, вони псують меблі. Щоб такого не трапилось, майте під рукою кришки від банок. Якщо нормальної підставки не виявилось під рукою, кришка ідеально виконає цю роль. Поставте в неї чашку чи стакан — жодних слідів на столі.

Лайфхак № 2

Боротись із плямами на поверхні столів можна ще одним способом. Якщо у вас лежать до кращих часів диски, майте їх під рукою. Вони симпатичні, окрім того, вони добре слугують прошарком між гарячою чи мокрою чашкою та столом. Він може бути лакованим, скляним, з ДСП чи МДФ, але плями та сліди від посуду всюди дивляться не дуже привабливо. І диск позбавить вас необхідності брати ганчірку, засіб для чищення меблів та відтирати все.

Підручні засоби часто стають у пригоді. Іноді хочеться викинути все зайве, але дещо виявляється може мати друге практичне життя та приносити користь.

попередня статтяНамазка на хліб з кабачків та плавленого сиру — заради цього варто сходити на ринок за овочами
наступна статтяІдея для вечері — курячі рулетики на шпажках «Кордон блю»
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я