Дві пачки лимонної кислоти повернуть білий колір ванній

0
Дві пачки лимонної кислоти повернуть білий колір ванній
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Біла ванна стала жовтою, що й соромно самому глянути, а не те що гостям показати? Спробуйте цей ефективний спосіб і забудьте про плями й розводи після тривалого використання ванни чавунної або акрилової.

Подробиці

Ситуація досить типова. Якщо ви не щодня не миєте до блиску ванну, то з часом може з’явитися жовтий відтінок від бруду, лепу та засобів гігієни.

Відмити ванну можна оперативно, не прикладаючи зусилля і не стоячи “раком”. Не кожна спина готова до таких навантажень. Для цього потрібно на ніч набрати у ванну воду, бажано гарячу. Води треба стільки, щоб покрила рівень жовтого нальоту.

Розводимо у воді 2 пачки лимонної кислоти і йдемо спати. Вранці треба просто злити воду і сполоснути. Ніякого тертя, адже кислота роз’їсть жовтизну і ванна знову буде білесенька, мов нова.

попередня статтяЩо приготувати з топінамбура
наступна статтяСекрети смаження ідеального м’яса
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я