Мінімалістичний дизайн нігтів: головні тренди 2023

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цього сезону яскраві кольори правлять бал: усі відтінки жовтого, червоного, зеленого, рожевого та фіолетового панують на подіумах, у макіяжі та, звичайно, у манікюрі. Тим не менш, гарний манікюр не обов’язково має бути яскравим, і шанувальники натуральності завжди можуть знайти стильні рішення для себе. Звичайно, ви завжди можете зробити манікюр і залишити нігті без покриття, проте є безліч стильних дизайнів, які нададуть манікюру родзинку та збережуть його мінімалістичність.

Один із очевидних варіантів – це френч. Тільки не класичний з білими «кінчиками», а цікавіший. Ви можете покрити його напівпрозорим гліттером, зробити френч-омбре. До речі, контури «кінчиків» не обов’язково повинні бути звичними, напівкруглими: надайте їм незвичайну форму серця або квітки. Ще одним класним рішенням стане мікронейл-арт. Тут все дуже просто: нігті покриваються напівпрозорою або нюдовою базою, а на неї наносяться малюнки, причому дуже дрібні. Це ще один класний спосіб зберегти мінімалістичність манікюру, надавши йому цікавого вигляду. Також ви можете вибрати абстрактні малюнки (крапки, смуги і тд) і виконати їх білим лаком на нюдовій основі. Ці та інші варіанти мінімалістичного дизайну манікюру ви знайдете у нашій добірці нижче.

попередня статтяНа столі довго не затримається – найсмачніший салат з свіжої капусти
наступна статтяШвидкий десерт без випічки: все змішав – і готово
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я