Проста вправа на кожен день, щоб підтягнути овал обличчя та зону шиї

0
Проста вправа на кожен день, щоб підтягнути овал обличчя та зону шиї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Людина часто стикається з тим, що її шия та овал обличчя поступово втрачають свою чіткість, з’являються зморшки, які з кожним днем ​​стають все більш вираженими. Звісно, що поступово проблема починає поширюватися і на обличчя, та зону декольте. Ми купуємо велику кількість доглядових засобів – ефект начебто і є, але хочеться ще чогось. У такому разі варто подумати про вправу, яка дозволить підвищити ефект доглядових засобів, та й при цьому не буде витратною за часом. Але яку вправу можна вибрати? Як її практикувати? І чому овал обличчя та шия найчастіше змінюються насамперед? Давайте розбиратись.

Як не можна приступити до лікування ока, не думаючи про голову, або лікувати голову, не думаючи про весь організм, так само не можна лікувати тіло, не лікуючи душу. ”
Сократ

Область шиї і овалу обличчя змінюються, деформуються дуже швидко – ось начебто все було добре, а вже через деякий час зморшки на шиї, овал обличчя поплив, тяжі на шиї стали більш помітними. І цьому є своє пояснення:

  • Дуже слабкий захисний ліпідемічний шар на шкірі шиї.
  • Дуже тонка шкіра на шиї.
  • Дуже сильний вплив мімічного м’яза на шкіру шиї.

І якщо першим два фактори можна запобігти, наприклад, влітку наносити сонцезахисний крем на шкіру шиї, а взимку надягати шарф на шию, зволожуючі креми. А ось з м’язом потрібно працювати, і назва одного з головних м’язів шиї “платизма”.

Платизма – це підшкірний поверхневий м’яз шиї, який являє собою тонкий пласт, що йде від другого ребра по передньо-бічній поверхні шиї, вистилає зону овалу обличчя і вплітається в м’язи, які відповідають за роботу з куточками губ.

При цьому м’яз має особливість: він дуже вплітається в шкіру шиї, і тому будь-яка зміна накладається на шкіру шиї. Платизм має особливість втрачати свій тонус, втрачаючи його, вона потягне за собою і шкіру шиї. У результаті ми можемо відзначити:

  • Овал обличчя почина пливти.
  • Куточки губ опускаються.
  • З’являються тяжі на шкірі шиї (платизма, що проступає).
  • Кільця Венери на шиї (горизонтальні зморшки на шиї).
  • Вертикальні зморшки на шиї.
  • Зона декольте.

У результаті ми розуміємо, що для виправлення ситуації необхідно утримувати тонус платизми. А зробити це можна за допомогою вправ – ми розглянемо невеликий варіант, який не забере у вас багато часу та сил.

Але, перед цим варто відзначити, що за наявності запалення підщелепних і привушних лімфовузлів, при прорізуванні зубів мудрості про практику варто поговорити з фахівцем.

Як робити вправу, яка дозволить підтягнути овал обличчя та область шиї:

Вправа досить проста, і її можна робити, наприклад, вранці, ввечері або коли ви маєте вільний час.

  • Сідаємо на стілець.
  • Не відкриваючи рота намагаємося вимовити букву О (звук О).
  • Тягнемо її 20-25 секунд.
  • Розслаблюємося та повторюємо ще кілька разів.

Під час виконання вправи ви повинні відчути напругу в області шиї та овалу обличчя. Якщо вам цікаво, то можете спробувати під час виконання вправи до шиї прикласти руку – м’язи у цій галузі будуть напружені. Ви все робите правильно.

Залишайтеся красивими та здоровими. Пам’ятайте, що стаття має ознайомлювальний характер. У разі проблем зверніться до фахівця.

попередня статтяДеруни на новий лад: смачний та недорогий рецепт із простих продуктів
наступна статтяЯк довше зберегти свіжість лимона: порада, яка стане в нагоді на кухні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я