Як приготувати настоянку з яєчної шкаралупи корисну для рослин і не задихнутися

0
3 поширені помилки у зборі яєчної шкаралупи для городу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Підживлення з яєчної шкаралупи дуже люблять як квіти, так і садові та городні культури, серед яких цибуля, морква, листовий салат, смородина, вишня та інші.

Для того щоб забезпечити рослини мінеральними речовинами в доступному для них грунті, рекомендується використовувати рідке підживлення, приготоване на основі шкаралупи.

Подробиці

Зазвичай для цього шкаралупу подрібнюють і наповнюють нею банку обсягом півлітра. Після цього вміст ємності слід залити окропом і на тиждень залишити настоюватись під закритою кришкою.

Визначити, що розчин готовий, можна за помутнілим виглядом і неприємним запахом.

Для підживлення овочів, що вирощуються на власній ділянці, розчин, що вийшов, слід розводити в теплій воді у співвідношенні 1 до 3.

Однак є і приємніший рецепт, завдяки якому поживне підживлення не матиме специфічного «аромату».

Для цього півлітра подрібненої на порошок яєчної шкаралупи слід пересипати в банку, залити трьома літрами теплої води і залишити настоюватись.

Через добу настойку слід злити, але шкаралупу не потрібно викидати. Залийте її водою ще раз. Використовувати приготовану вдруге настоянку можна без розведення.

попередня статтяСмачна яєчня: що додати до сковороди, коли білок почне застигати
наступна статтяКращі заготівлі з капусти на зиму для тих, хто не має підвалу
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я