Два способи використання фольги у побуті

0
Фольга у побуті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наявна на кухні фольга переважно використовується для приготування кулінарних шедеврів. Насправді, її застосування має безліч варіантів. Про два можливих способи розповімо вам сьогодні.

Спосіб № 1: захист пензлів

Вам потрібно щось фарбувати, але в певний момент роботи мусять бути призупинені. Мити пензлі не час, тому фольга допоможе вам зекономити дорогоцінні хвилини та вберегти інструмент від висихання. Загорніть пензлі у фольгу, щільно її закріпіть та покладіть в морозильну камеру. Перед використанням за 1-2 години дістаньте інструменти, щоб вони встигли розморозитись.

Спосіб №2: блиск для хромованих виробів

Деталі та вироби з хрому будуть знов блищати, якщо їх відполірувати фольгою. Візьміть більший відріз матеріалу, зімніть у долоні в кульку, але блискучою сторону назовні. Якщо добре та ретельно терти, можна позбавитись навіть іржі.

Фольга має бути у побуті, бо за її допомогою можна вирішити багато побутових питань. Які ще є способи застосування, розповімо наступного разу.

попередня статтяІдея сніданку — сендвіч з омлетом та шинкою
наступна статтяЯблука у млинцевому тісті — страва 2в1
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я