Як приготувати ефективний засіб для чищення на основі горілки

0
Горілка для побутових справ
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Горілка має властивості, які допомагають відчищати поверхні та знежирювати їх. Якщо у вас є в запасі цей алкогольний напій, в побуті він стане у нагоді.

Засіб для кухні

На кухні жирні відкладення та наліт є постійною проблемою. Подолати їх можна за декілька хвилин. Налийте стопку горілки та ложку рідини для миття посуду. Нанесіть суміш на потрібну поверхню на 5 хвилин, а потім просто змийте водою з ганчіркою.

Засіб для срібних виробів

Якщо у вас є срібні вироби або столові вироби, які потрібно відчистити від темного нальоту, попередній засіб також допоможе. Стопка горілки та ложка гелю мають потужну силу, але зробити її ще сильнішою можна за допомогою ложки лимонного соку. Замочіть вироби у засобі, лишіть постояти 1-2 години. Потім змийте засіб та витріть вироби до сухості.

Для горілки є практичне застосування. У побуті вона є корисним засобом. Якщо можна ним скористатись та чищення, чому б це не зробити.

попередня статтяМлинці вихідного дня на яблучному пюре
наступна статтяТюфтелі по-румунськи з червоної сочевиці — корисно та апетитно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я