Як проходить звичайний ранок Вікторії Бекхем, ви будете вражені

0
Як проходить звичайний ранок Вікторії Бекхем, ви будете вражені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цієї весни Вікторія Бекхем відзначить свій 46-й день народження, але зіркова модниця зовсім не виглядає на свій вік. Між показами, створенням колекцій та розв’язанням фінансових труднощів багатодітна мама знаходить час на правильне харчування та спорт (обожнюємо її фірмовий півшпагат), і сьогодні у Instagram Вікторія ділиться тим, як проходить її ЗОЖ-ранок.

Свій день Бекхем починає з двох ложок нефільтрованого яблучного оцту та теплої води з лимоном, яку вона випиває натщесерце. Оцет, до речі, люблять приймати Міранда Керр і Дженніфер Еністон, оскільки він допомагає скоригувати вагу і зменшити рівень цукру в крові, а також має антибактеріальні властивості.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Потім Вікторія заряджається енергією від сніданку, дбайливо приготовленого дочкою Харпер: фірмова страва дівчинки — насіння чиа з мигдальним молоком та ягодами. І, звичайно, кава — куди без неї в 21-му столітті. А далі починається найцікавіше: дві години дизайнерка займається фітнесом. Інколи їй доводиться перерити заняття, щоб відвезти дітей до школи та знову повернутися до тренування.

Залізна воля і здорові принципи вражають!

попередня статтяІлон Маск назвав себе «наполовину китайцем»
наступна стаття5 приємних ароматів, які допоможуть швидко заснути і підняти собі настрій
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я