...
ГоловнаКулінаріяСуперкорисний салат із червонокачанної капусти, на який ви точно підсядете

Суперкорисний салат із червонокачанної капусти, на який ви точно підсядете

Підпишіться на нас:

Салат підійде як повноцінний варіант обіду для сироїдів, так як він дуже ситний за рахунок авокадо і великої кількості клітковини, що міститься в ньому.

Ви пам’ятаєте, що за рекомендацією лікарів на день треба з’їдати 70% сирих овочів та фруктів від добового меню? Так ось, такий салат чудово підійде для цих цілей – усі інгредієнти в ньому збалансовані за поживністю, і смак дуже гармонійний.

Цей салат готується лише за пару хвилин. Нічого заздалегідь відварювати не потрібно. Інгредієнтів у ньому лише кілька і всі вони – найсильніші антиоксиданти.

Це червонокачанна капуста, авокадо, кунжут, оливкова олія та мікрозелень редиски.

Якщо мікрозелень редиски немає, можна замінити її свіжою молодою редискою.

Хоча в принципі немає нічого складного в тому, щоб проростити мікрозелень редиски у себе на вікні – швидко сходить і дає багату зелень. До речі, це найсильніший продукт, що омолоджує.

Шматок капусти, приблизно 150 г, ріжемо якнайтонше, трішки додати солі і розтерти капусту з сіллю, додаємо порізане на шматки авокадо, додаємо гарну жменю кунжуту, мікрозелень редиски, заправляємо оливковою олією або будь-яким іншою.

Це дуже смачно, спробуйте!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...