...
ГоловнаЛайфстайлЯк можна використати зубну нитку у побуті: 3 перевірених способи

Як можна використати зубну нитку у побуті: 3 перевірених способи

Підпишіться на нас:

Зараз в кожної людини є зубна нитка. Це обов’язковий засіб гігієни. Річ проста та звична, але не тільки для зубів її можна використовувати. Є щонайменше три способи застосування, про які ми вам розкажемо.

Спосіб №1

За допомогою зубної нитки можна розрізати кекси та коржі, сири. Зазвичай ці продукти прилипають до ножа, а от з тоненькою помічницею так не вийде. Наступний раз, коли потрібно буде розрізати корж для торта, скористайтесь зубною ниткою.

Спосіб №2

За допомогою зубної нитки можна дуже міцно та надійно пришити гудзики. На масивному одязі нитки можуть часто рватись. З зубною ниткою  так не вийде, бо запас її міцності суттєво більший.

Спосіб №3

У вас застрягла на пальці каблучка? На допомогу знову прийде зубна нитка. Щільно намотайте нитку на палець. А тепер знімайте вашу каблучку. По поверхні нитки вона швидко буде знята з пальця.

Підручні засоби мають багато способів використання. Про деякі ми часто навіть не здогадуємось. І зубна нитка є таким прикладом. Тепер ви знаєте три способи її корисного застосування.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...