3 стрижки, які будуть у моді цієї зими

Підпишись на нас:

Сучасна Діана

Вплив масової культури на моду дуже складно заперечувати. Кілька місяців тому, після гучної прем’єри фільму «Блондинка», присвяченого Мерилін Монро, всі кинулися повторювати б’юті-образ ікони золотої доби Голлівуду. Нині у центрі уваги новий сезон «Корони», в якому Елізабет Дебікі виконала роль принцеси Діани. Зрозуміло, тепер усі хочуть наслідувати стиль Леді Ді, проте з поправкою на сучасність. Стрижка Modern Diana є більш актуальною в наших реаліях стрижкою принцеси: все той же укорочений боб з нерівними краями, але без модного на той час «збитого» об’єму.

Чубчик, що обрамляє обличчя

Чубчик не залишає своїх позицій у списку головних трендів вже який сезон, ось тільки трендова форма постійно змінюється. Весною ми носили чубок-шторку, потім ідеально пряму, потім косу, натхненну Одрі Хепберн. Взимку на піку популярності чубчик обрамляє обличчя. Такий чубчик має рівний зріз рівно в середині чола, а далі розходиться каскадом аж до підборіддя.

Клавікат

У числі основних тенденцій цієї зими виявиться стрижка клавікат. За великим рахунком, це просто подовжений боб – стрижка обов’язково має доходити до лінії ключиць. Саме ця довжина робить її ідеальною для власниць будь-якого типу волосся та будь-якої форми обличчя – клавікат йде всім. Способів виконання у стрижки є кілька. Хтось носить клавікат з ідеально рівним зрізом, де абсолютно все волосся однієї довжини. Жорсткі прямі лінії візуально витягнуть обличчя і підкреслять його рельєф – цей варіант підійде тим, хто хоче приховати щоки або скоригувати круглу форму обличчя. Якщо ваші риси обличчя, навпаки, здаються вам занадто жорсткими і ви хочете пом’якшити їх, додайте до стрижки невеликий каскад. Не варто старатися, інакше клавікат перетвориться на «восьминога» — не менш модну, але все ж таки відмінну від клавікату.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...