3 рецепти часникового настою для ефективної боротьби зі шкідниками на городі

0
Обприскування городу часниковим розчином
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часниковий настій добре себе зарекомендував у боротьбі проти паразитів та шкідників на дачних грядках. Застосовувати рекомендується зранку або ввечері. Погода має бути без вітру та дощу. Ефективність можна буде оцінити після трьох днів обробки. В разі потреби її повторюють.

Як приготувати розчин від тлі та клопів

Для приготування потрібно взяти 200 г перетертого часнику. Його заливають рослинною олією на 24 години. Потім масу проціджують через марлю та розводять водою. На 500 мл рідини додають 2 ч.л. настою. Для кращого закріплення розчину на рослинах до нього вводять терте мило.

Засіб від комарів та капустяної молі

Щоб подолати цю нечисть, візьміть 50 г тютюнового пороху та цибулевого лушпиння. Залийте це водою у розмірі 0,5 л. Прокип’ятіть протягом 2 годин. Дайте суміші час настоятись. Потім додайте 50 г подрібненого часнику. Засіб розводять у 5 л води.

Розчин від мурах, тлі та кліщів

Для приготування візьміть 600 г часнику у голівках. Залийте 10 л води та поставте кип’ятити протягом 3 годин під кришкою. Відвар охолодіть, процідіть та розведіть у рівних долях з водою. На 1 кв.м. потрібно 0,5 л розчину

Боротьба із шкідниками цими методами безпечніша та екологічніша, ніж магазинна хімія. Можна комбінувати засоби для досягнення кращого результату.

попередня статтяКартопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати
наступна статтяВітамінний чай з обліпихи для холодних вечорів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я