Експерти назвали 5 косметичних продуктів, які завжди повинні бути в холодильнику

0
Для шкіри, волосся та замість крему: топ 5 продуктів, які завжди повинні бути в холодильнику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Усім нам добре знайома ситуація, коли терміново потрібно скористатися маскою для обличчя, пілінгом або кремом, але нічого придатного немає під рукою. У такій ситуації на допомогу можуть прийти звичайні продукти, які є у вас у холодильнику – адже наша їжа містить велику кількість вітамінів та мікроелементів, які корисно приймати не лише всередину, а й зовні. Зібрали 5 продуктів, які можна сміливо використовувати з косметичною метою і які потрібно завжди тримати в холодильнику.

Авокадо

Плід авокадо – це не тільки смачний продукт, а й джерело великої кількості вітамінів. У ньому містяться жирні кислоти, вітаміни груп А, В, Е та С, а також антиоксиданти, омега-6 та ще багато корисних мікроелементів. Тому авокадо можна використовувати в саморобних масках для обличчя – цей фрукт володіє омолоджуючим ефектом, загоюючими і зволожуючими властивостями.

Найпростіші рецепт маски для обличчя і губ – це змішати авокадо з медом або бананом, нанести на шкіру та черз 15 хвилин змити теплою водою. Вау-ефект забезпечений.

Кокосова олія

Для шкіри, волосся та замість крему: продукти, які завжди повинні бути в холодильнику

Ще один незамінний б’юті-продукт — кокосове масло. Його не дарма додають у косметичні засоби: воно відмінно зволожує шкіру та волосся. Наносити його можна сміливо куди завгодно, але з волоссям будьте обережні. Через консистенцію олії волосся може стати жирним і виглядати так, ніби воно брудне.

Алоє

Алое дуже корисне для шкіри та волосся, а також для всього організму загалом. Воно покращує колір обличчя, зволожує та підтягує шкіру, звужує пори, знімає запалення та роздратування і навіть захищає від ультрафіолетового випромінювання.

Використовувати алоє в косметичних цілях дуже легко: достатньо протерти очищену шкіру листком рослини, залишити на 20 хвилин і змити водою.

Лимон

У косметичних цілях лимон використовують щоб очистити пори та позбавити обличчя жирного блиску. Крім того, з його допомогою можна зробити колір обличчя світлішим і здоровішим.

Потрібно лише відрізати шматочок лимона і намазати ним обличчя, а через 20 хвилин змити теплою водою.

Огірок

Упевнені, що цей овоч і так завжди є у вашому холодильнику. Але використовувати його можна не лише як їжу. Крім усім відомого освіжаючого ефекту, якого можна досягти, поклавши кружки з огірка на очі, з нього можна зробити і корисний пілінг. Для цього треба подрібнити вівсянку та додати до неї огіркову м’якоть. Наносимо на обличчя, даємо застигнути і змиваємо теплою водою.

попередня статтяЛавандовий чай корисніший за чорний і зелений. І ось чому
наступна статтяНазвані 5 причин пити чай з календули
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я