...
ГоловнаЛайфстайлЯк збільшити врожай огірків за допомогою звичайного оцту

Як збільшити врожай огірків за допомогою звичайного оцту

Підпишіться на нас:

Досвідчені дачники знають, що вирощувати огірки є досить складною справою. Вони капризні щодо температурних умов, поливу, можуть почати в будь-який момент засихати. Треба докласти суттєвих зусиль, щоб зібрати гарний врожай.

Є один народний спосіб, який сприяє підвищенню врожаю огірків. І він дуже доступний, оскільки секретним засобом є звичайний оцет.

В першу чергу треба знати, що ця рідина сприяє якісному засвоєнню корисних речовин. Також оцет захищає від шкідників та розповсюджених хвороб.

Як використовувати оцет

Існує декілька способів використання оцту. Деякі городники рекомендують використовувати його з деревним попелом. Візьміть його у кількості 250 г та 250 мл оцту. Змішайте з 1 л води та дайте настоятись протягом 1 доби. Цього об’єму підкормки вистачить на 10 кущів огірків.

Спробуйте при потребі цей простий та доступний спосіб, щоб зібрати більший врожай улюблених огірків. Якщо є можливість використати підручні засоби для покращення результату, чому б ним не скористатись.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...