...
ГоловнаЛайфстайлЯк швидко усунути засмічення в унітазі доступними підручними засобами

Як швидко усунути засмічення в унітазі доступними підручними засобами

Підпишіться на нас:

Одна з побутових неприємностей — засмічення унітаза. Проблема серйозна, бо каналізаційна система має працювати безвідмовно.

Хтось викликає майстрів для усунення проблеми, хтось пробує власними силами подолати унітазні складнощі. Пропонуємо вам один із доступних варіантів порятунку каналізаційної системи в вашій оселі.

Комбінація двох засобів

Засмічення можна легко подолати за допомогою всього двох засобів. Потрібні окроп та рідина для миття посуду. Зверніть увагу, що застосовувати їх треба в різні моменти.

Поставте воду на вогонь у розмірі 3,5 літрів. Тим часом налийте в унітаз 200 мл рідини для миття посуду. Як тільки на плиті вода дійде до кипіння, зніміть каструлю та вилийте воду в унітаз. Закрийте його кришкою та залиште на 30 хвилин. А потім просто злийте воду з бачка.

В більшості випадків цей спосіб рятує ситуацію із засміченням. Якщо у вас сталась неприємність, спробуйте застосувати народний метод прочищення засмічень.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...