Зразок елегантності: навіть класичне чорне пальто на Анджеліні Джолі виглядає розкішно

0
Зразок елегантності: навіть класичне чорне пальто на Анджеліні Джолі виглядає розкішно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Анджеліна Джолі вміє виглядати ефектно та елегантно у найпростіших образах. Днями папараці «зловили» актрису разом із дочкою Захарою в аеропорту Вашингтона. Для перельоту Анджеліна обрала класичне чорне пальто завдовжки до щиколоток з поясом та об’ємним коміром. З-під пальто було видно сіру спідницю з щільної тканини. Все, що необхідно в дорозі, 46-річна зірка помістила у величезну бежеву сумку Salvatore Ferragamo, яку несла на згині ліктя. Весь час, доки акторка з дочкою перебували на території аеропорту, вони були в захисних масках.

До Вашингтону Анджеліна прилетіла, щоб зустрітися з конгресменами, які займаються захистом прав жінок і дітей. Зараз актриса активно займається просуванням закону проти домашнього насильства, оскільки нинішній президент США Джо Байден у своїй передвиборчій програмі обіцяв допомогти з оновленням цього закону. Раніше Джолі, у співавторстві з адвокатом з прав людини Джеральдіною Ван Бюрен, написала книгу «Знай свої права та відстоюй їх: посібник для підлітків».

попередня стаття5 іграшок-антистресів, які врятують ваші нерви
наступна статтяЕксперти назвали 5 причин, чому вдень хочеться спати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я