Як швидко вивести плями фломастера із дивану

0
Як швидко вивести плями фломастера із дивану
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.
Діти часто малюють в альбомі і заразом на оббивці дивана, додаючи батькам клопоту по дому. Особливо страждає від юних художників однотонна світла оббивка. Як бути, якщо улюблені меблі постраждали від недбалого поводження з маркерами чи фломастерами?

Подробиці

Для видалення забруднень водорозчинних фломастерів можна приготувати піну з господарського мила або засобу для миття посуду. Беремо 1 ст. л. гелю чи тертого мила, розчиняємо у 1 л холодної води. Губкою збиваємо розчин у піну, наносимо на забруднення. М’яко потерли, витерли чистою вологою тканиною, висушили паперовим рушником.
Перекис водню підходить для чищення бавовняних та синтетичних меблевих тканин. Змочіть перекисом губку і почистьте нею штрихи від маркерів (фломастерів). Якщо ганчірка забруднилася, замініть її чистою, щоб на тканині навколо плями не залишилося розводів. Намагайтеся виводити всі забруднення з меблів відразу ж, як вони виникли. Це дозволяє вирішити завдання до його переходу до рангу справжньої проблеми.
попередня статтяПросте печиво з повидлом до чаю
наступна стаття“Купання” фіалок: як все зробити правильно і з користю для рослини
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я