Чому треба зволожувати повітря в квартирі і як це робити

0
Чому треба зволожувати повітря в квартирі і як це робити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З початком опалювального сезону проблема сухого повітря знову стає актуальною. Адже коли в квартирі сухе повітря, то може загостритися алергія, хронічні респіраторні захворювання.

Подробиці

Коли в спальні низький рівень вологості, то спати гірше і навіть посилюються симптоми хропіння. Якщо вдома є малеча, то їй ще важче переносити сухість повітря: утворення скоринок на слизовій носа, ускладнене дихання. Шкіра, волосся, нігті теж страждають від недостачі вологи.

Тому обов’язково про це слід пам’ятати й зволожувати повітря у своєму житлі. Є спеціальні прилади, а можна це робити й народними методами. Наприклад, розвісити вологі рушники, поставити посудини з водою. Акваріум у квартирі – це теж хороший спосіб зволоження. Також не слід забувати про регулярне провітрювання і вологе прибирання.

Пам’ятаючи про ці прості правила, ви зробите більш комфортними умови свого проживання і полегшите стан хворої людини.

попередня статтяЯк приготувати гарбузовий суп із грибами
наступна статтяГотуємо освіжаючий салат з яблук та огірків
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я