5 іграшок-антистресів, які врятують ваші нерви

0
5 іграшок-антистресів, які врятують ваші нерви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто переживаєте і нервуєтесь? Ми розповімо, як із цим впоратися за допомогою звичайних іграшок.

Адже усім нам знайома ця ситуація, коли від стресу все починає дратувати, а руки так і тягнуться щось порвати або подряпати. Ми зробили підбірку для вас з 5 кращих іграшок-антистресів, щоб вам було простіше справлятися зі своїми нервами без шкоди здоров’ю та майну.

Поп-іт

Останнім часом яких тільки попітів сучасний ринок нам не пропонує: і у формі єдинорогів, і двометрові ковдри з пухирцями. Мусимо визнати вона справді допомагає. Ми пропонуємо вам залишатися в тренді і як варіант придбати поп-іт у вигляді охоронця з гучного серіалу «Гра в кальмара».

Голова пупса

Ця іграшка – різновид сквішу. Творці запевняють, що завдяки кольору та специфічній формі вона має реальний терапевтичний ефект: допомагає керувати гнівом і справлятися з тривожністю людям, які страждають на СДВГ.

Фінгерборд

Юний скейтер із Каліфорнії Стівен Ашер, змушений був залишитися вдома через дощ і щоб не нудбгувати змайстрував невелику подобу скейтборду з підручних матеріалів. Катався він на ньому двома пальцями — вказівним та середнім, і робив ті самі трюки, що й на теперішньому. Результат навіть перевершив очікування — на пальчиковій дошці виходили не лише всі стандартні трюки, а й безліч оригінальних.

Пітер Ашер, батько Стівена, був на той момент ветераном іграшкової індустрії. Ідея сина йому сподобалася, оскільки скейтбординг вже набрав популярності в США, і така розвага могла прийти до душі каліфорнійським підліткам. Так з’явилися фінгерборди.

Подушка-антистрес

Ця подушка стане в нагоді тоді, коли ваш начальник знову відмовить у відпустці чи премії — вам не доведеться бити клавіатуру, бо поруч буде подушка, яку можна буде вдарити і швиденько повернутися до роботи.

Хендгам або слайм

Стара, але улюблена жуйка для рук стане відмінним другом під час стресових ситуацій. Хендгами бувають будь-яких кольорів, із запахами, що світяться у темряві та змінюють колір залежно від температури рук. Вибір за вами!

попередня статтяЧервона, чорна або щуча: яка ікра найкорисніша
наступна статтяЗразок елегантності: навіть класичне чорне пальто на Анджеліні Джолі виглядає розкішно
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я