Користь натурального меду для волосся

0
Користь натурального меду для волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Бджолиний мед корисний не тільки для організму, але й має позитивний вплив на стан волосся, якщо застосовувати зовнішньо. Але мед має бути якісним, оскільки магазинний склад часто може не порадувати. Про властивості натурального б’юті-засобу потрібно знати кожному, хто дбає про свою красу.

Подробиці

Косметологи рекомендують наносити мед на чисте, злегка вологе волосся від коренів до кінців, як натуральну маску. Крім того, мед можна сміливо втирати у шкіру голови. Для того, щоби результат від маски був більш ефектним, варто скористатися поліетиленовою шапочкою та обгорніть голову теплим рушником.

Натуральний мед допоможе вашому волоссю рости швидко і залишатися при цьому міцним. Медова основа зменшить ламкість волосин і захистить їх від надмірного випадання. Багатий склад меду сприяє глибокому живленню і зволоженню волосяних цибулин, а також позитивно впливає на стан шкіри голови.

попередня статтяДенна порція вітамінів в одному салаті
наступна статтяБуряковий салат із медово-гірчичним соусом
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я