Як виглядати стильно в простих базових речах – беріть приклад з Кендал Дженнер

0
Як виглядати стильно в простих базових речах - беріть приклад з Кендал Дженнер
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кендалл Дженнер, американська модель, учасниця телевізійного реаліті-шоу «Родина Кардаш’ян», чудово знає, як скласти стильний образ на кожен день. Навіть коли модель змушена провести весь день у роз’їздах у справах, вона завжди виглядає надзвичайно. Учора папараці помітили 26-річну телезірку, що спокійно прогулюється Беверлі-Хіллз. Кендал несла в руці склянку кави, прямуючи на ділову зустріч.

Образ модель складала, керуючись принципами мінімалізму. Зірка одягла просту білу футболку та бежеві штани з розкльошенним низом, які вона підвернула знизу. В якості верхнього одягу Кендал вдягла своє улюблене довге чорне пальто вільного крою, в якому її часто можна побачити на вулицях Лос-Анджелеса. Образ доповнили чорні черевики на ньзькому ходу і велика містка сумка-тоут з білої шкіри. Щоб захиститись від сонця, модель наділа темні окуляри. Також образ доповнив мінімалістичний манікюр чорного кольору.

попередня статтяЗамість светра з оленями: Кейт Міддлтон знайшла зручний варіант різдвяного кардигану
наступна статтяЧервона, чорна або щуча: яка ікра найкорисніша
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я