Як виростити цибулю в тирсі на підвіконні за 2-3 тижні

0
Цибуля на підвіконні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви можете виростити на своєму підвіконні свіжу зелень вже до Нового року. Всі будуть купляти її в магазині, а у вас буде своя. Чудова ідея влаштувати маленький город в домашніх умовах. Зрештою, цей спосіб підходить для будь-якого сезону.

Як це зробити

Для початку потрібно підготувати контейнер. Це може бути і звичайний ящик. Стінки мають бути не високі. Дно застеліть плівкою або поліетиленом. Вкладіть шар тирси на 1-2 см. Полийте його кропом. Це одночасно і волога, і дезінфекція.

У цибулин потрібно зрізати верхівки. Їх треба розмістити під тирсу зрізаною частиною донизу. Цибулини варто брати приблизно однакового розміру. Висаджують в ящик близько одна до одної.

Ящик потрібно поставити в тепле місце із достатньою кількістю світла. Підвіконня є саме таким місцем. Зверніть увагу на шар із тирсою. Вона має бути вологою, але не мокрою. Це може призвести до загнивання цибулин.

Перший врожай з’явиться вже за декілька тижнів при умові дотримання умов щодо світла, поливу та температури у приміщенні.

попередня статтяПечиво «Червоний оксамит» з тріщинками — феєрично гарно та смачно
наступна статтяКекс з апельсиново-маковим смаком — готуйте добавку, бо з’їдається моментально
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я