Яке взуття носити з легінсами взимку 2023

0
Яке взуття носити з легінсами взимку 2023
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Черевики на шнурівці

Така пара взуття маст хев в арсеналі усіх модниць, адже вона вважається найбільш універсальним варіантом майже для всіх сезонів і підходить до будь-якого стилю. Поєднання з легінсами не стане винятком. У випадку з лосинами вийде гармонійна комбінація – комфортний низ та зухвале взуття утворюють стильний баланс.

Челсі

Челсі не поступаються черевикам на шнурівці за універсальністю, але все-таки ця модель має одну вагому відмінність – вона виглядає трохи більш елегантно. Тому, якщо вас не влаштовує бунтарський стиль, завжди можна зробити ставку на таку лаконічну пару.

Уггі

Для складання затишних луків знадобляться уггі, які повертаються цього сезону. Тільки пам’ятайте, що зараз не всі моделі будуть доречно виглядати – робіть ставку на укорочені варіанти. Якщо ви переживаєте, що мініатюрна пара не вбереже вас від негоди, завжди можна одягнути стильні щільні шкарпетки, які за кольором відрізнятимуться від легінсів.

Чоботи-труби

Не завжди образ з легінсами може бути призначений тільки для прогулянок та посиденьок з друзями – а як же ефектні виходи? Чоботи-труби (або «гармошка») ефектно доповнять аутфіт, який буде доречний навіть на нараді чи важливому заході. Тільки підберіть спокійний верх, щоб ефектний аутфіт не перетворився на перевантажений.

Утеплені кросівки

А ось формула «легінси + кросівки» точно нікого не здивує – адже таке комбо ми бачимо у спортивному залі та на ранкових пробіжках. Але не слід забувати і про стильні базові луки, які будуть доречні і в місті. Для зимового періоду підійдуть тільки утеплені або масивні моделі. При виборі звертайте увагу на підошву. Ви ж не хочете впасти або перетворитися на льодяник? І не забувайте про високі шкарпетки, які точно не дозволять вам стати сніжною королевою.

“Рибальські” чоботи

Найтрендовіше взуття наступного сезону — «рибальські» чоботи, які відрізняються товстою підошвою і вільною халявою. Поєднувати їх із легінсами — одне задоволення. По-перше, ці два елементи потрапили до списку трендів на зимовий період. По-друге, такій парі не страшні ніякі погодні  сюрпризи — вони універсальні. Важливо пам’ятати, що «рибальські» чоботи підходять не всім — зважте на цей момент, щоб не розчаруватися у покупці.

попередня статтяОдин продукт, який зробить борщ яскраво-червоного кольору
наступна статтяПоруч із яким продуктом не варто класти моркву на зберігання
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я