Для чого квітоводи із досвідом вставляють у горщики лаврове листя

0
Лаврове листя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В квітоводстві всі засоби добрі та гарні, які допомагають квітам рости. Окрім того, досвід демонструє, що багато наявних в оселі засобів дають можливість підживити та захистити від хвороб рослини без застосування магазинних аналогів. Таким прикладом є лаврове листя. Воно є у кожної господині, тому варто знати про його властивості.

Чим допомагає лаврове листя

Ці пряні листочки забезпечують захист домашніх рослин від комах-шкідників. Вони капосні, швидко розмножуються та поступово вбивають квіти. Лаврове листя є природним інстектицидом. Дрібні мошки та грибні комарики забудуть дорогу до ваших квітів. Останні, до речі, є злісними ворогами для кореневої системи. Грибні комарики, пошкоджуючи її, призводять до загнивання коріння.

Лаврове листі розламайте навпіл та увіткніть у ґрунт, в якому ростуть квіти. Його верхній шар наповниться специфічним ароматом та буде відлякувати шкідників. Для повного знищення комах знадобиться від 1 до 2 тижнів.

При потребі спробуйте цей спосіб. Він доступний та не потребує якихось зусиль. Росту та пливу квітів лаврове листі в ґрунті не заважає.

попередня статтяВершковий суп із сьомгою — мішленівська страва на вашій кухні
наступна статтяГарбуз та фета — ідеальна на смак салатна пара
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я