Пухнастий светр, спідниця максі та «армійські» черевики: розслаблений кежуал від Шарліз Терон

0
Пухнастий светр, спідниця максі та «армійські» черевики: розслаблений кежуал від Шарліз Терон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Виглядати стильно, не докладаючи особливих зусиль, – це талант, якого у Шарліз Терон не відібрати. Вчора актриса вирушила за продуктами в Gelson’s Market, на вході в який її зловили папараці. Для шопінгу 46-річна актриса обрала затишний вовняний бежевий светр у горизонтальну смужку та базову чорну спідницю максі. Свій розслаблений образ Шарліз доповнила щільними чорними колготками та шкіряними  черевиками челсі на шнурівці. Її очі від яскравого каліфорнійського сонця захищали великі чорні окуляри, а на обличчі протягом усього шопінгу була захисна маска.

Спіймати оскароносну акторку фотографам вдається рідко, проте це вже друга поява за тиждень. Минулої п’ятниці Шарліз була помічена в універмазі Neiman Marcus в Беверлі-Хіллз, де купувала різдвяні подарунки для всієї родини.

попередня статтяЕксперти розповіли, чим корисний чай каркаде
наступна статтяЗелена дієта: свіжий підхід до схуднення
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я