У відтінках молочного шоколаду: як виглядає осінній манікюр

0
У відтінках молочного шоколаду: як виглядає осінній манікюр
У відтінках молочного шоколаду: як виглядає осінній манікюр
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Темні та теплі відтінки — традиційно прикмета осінньо-зимових колекцій, прийом, який покликаний ніби зігріти і укутати нас у холоди, а ще, зрозуміло, зробити образи більш практичними та стійкими до негоди. Фаворитом дизайнерів у сезоні осінь-зима 2022 став шоколадний колір, який відразу став ще й одним з головних нейл-трендів. Розповідаємо, який дизайн «солодкого» манікюру в тренді цієї осені.

Шоколадний, сам по собі досить самодостатній відтінок, так що навіть однотонне покриття буде виглядати дуже ефектно. Втім, манікюр все ж таки можна дещо урізноманітнити. Рішення на всі часи – це френч. Він може бути на всіх нігтях або стати частиною складнішої композиції, де у кожного нігтя різний дизайн. Можна прикрасити манікюр гліттером, втиркою або “глазурованим” покриттям у дусі останніх трендів. Не бійтеся прикрашати нігті різними дизайнами: це можуть бути інфантильні, ніби намальовані дітьми малюнки – квіточки, а смайлики – а можуть бути й цілі картини. Одним словом, тут все залежить від вашої уяви. А щоб вам було простіше визначитися, в якому дизайні ви хочете втілити цей тренд, ми зібрали для вас 10 ідей для натхнення.

 

 

попередня статтяЯк приготувати курку з скоринкою: не всі господині знають ці хитрощі
наступна статтяСирні коржики на сковороді: простий і ситний сніданок для всієї родини
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я