Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері

0
Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері
Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Фахівці наполягають на тому, що найкращий час для перекушування цим соковитим і солодким фруктом вважається перша половина дня.

Вживаючи яблука до обіду, ви зможете отримати максимальну користь, оскільки ближче до вечора сповільнюється метаболізм, і мінерали і вітаміни засвоюються гірше.

Почати день із яблука варто і тому, що в шкірці цих плодів міститься велика кількість пектину. Як відомо, ця речовина сприятливо впливає на роботу кишківника.

Завдяки пектину з організму виводяться залишки канцерогену та металу, а молочна кислота, яка так необхідна для лікування та профілактики запорів, навпаки, зберігається.

Крім цього, яблучний перекус підтримує стабільний рівень цукру в крові та чутливість до інсуліну, що означає, що баланс природних поживних речовин у тілі знаходився на належному рівні.

Зрештою, не варто забувати про те, що жування яблук перешкоджає утворенню зубного нальоту.

Зважаючи на всі ці якості, не варто відмовляти собі в задоволенні поласувати соковитим яблучком протягом усього дня.

попередня статтяЯк виростити кріп на підвіконні
наступна статтяЗ вівсянки та гарбуза: корисне печиво для сніданку чи перекусу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я