Корисні поради для тих, хто сам вирощує птицю

0
Корисні поради для тих, хто сам вирощує птицю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це тільки на перший погляд здається, що немає нічого простішого за приготування птиці. Але це для мешканців великих міст, які купляють у супермаркеті або дістають із морозилки філе, стегенця, крильця..

Подробиці

А для тих, хто сам взявся виростити птицю, готування починається з полювання на пернату. Отож, зловивши заплановану курочку, ви ріжете її та підв’язуєте за ноги, щоб стекла кров.

Тим часом грієте 5-6 л води, запарюєте тушку, виймаєте і ретельно скубете пір’я: спочатку на крилах, на хвості, потім шию і далі все, що залишилося. Общипану тушку обсмалюєте на вогні й патраєте, зробивши два надрізи: спочатку біля шиї(де воло), а потім на животі.

Акуратно видаляєте нутрощі, обережно з жовчним міхуром, який знаходиться біля печінки(щоб не лопнув і не стало все гірким). Потім розрізаєте тушку на порційні шматка або надвоє(в залежності від рецепта).

Скажете клопітно? Але для дітей, для хворих людей рекомендують саме домашню курятину, яка вигодована зерном, травичкою, овочами…Тому не бійтеся і сміливо купляйте весною курчат чи закладайте інкубатор, а на осінь будете з домашньою птицею!

попередня статтяІталійська запіканка з гарбузом за 40 хвилин
наступна статтяЯк легко розрізати торт на порційні шматочки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я