Лимонна кислота для кімнатних рослин, щоб росли рясніше та не було білого нальоту

0
Домашні квіти у горщиках
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чим більше в оселі горщиків із квітами, тим більше виникає питань щодо догляду. Вони роблять атмосферу затишною, але одночасно треба пам’ятати про організацію правильних умов для зростання. Не кожна господиня знає правила поливу та його вплив на ґрунт, тому через це квіти втрачають силу.

Особливості лимонної кислоти

Деякі рослини мають вимоги щодо кислотності ґрунту. Для підтримки оптимальних умов можна підливати підкисленою водою. З часом ґрунт від простої води змінює свої властивості. Це пов’язано із жорсткістю рідини. Коренева система від цього страждає, що призводить до негативних наслідків.

Лимонна кислота здатна побороти ці складнощі. Вам знадобиться всього 1 чайна ложка засобу на 5 л води. Полив таким засобом поверне корінню силу. У рослини відновиться можливість реагувати на поживні речовини, що відразу буде позитивно відображатись на зовнішньому вигляді.

Зверніть увагу, що розчин готують перед поливом рослин. Він має бути тільки свіжий. Зберігати його немає потреби, бо вдруге його використовувати забороняється. Нехай ваші квіти завжди гарно ростуть та квітнуть!

попередня статтяЯк приготувати запечені картопляні палички
наступна статтяІдея салату з цвітної капусти
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я