Як продовжити життя кімнатним рослинам за допомогою льоду

0
Домашні квіти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви побачили на магазинній поличці гарну квітку. Принесли додому, а через декілька днів вона почала втрачати свій першопочатковий вигляд. Так і до втрати нової рослини недалеко. І з домашніми квітами можуть статись такі ж складнощі. Виправити ситуацію допоможе лід.

Як поливати квіти з застосуванням льоду

У горщик покладіть декілька кубиків льоду. Поступово він буде танути та доставляти квітам потрібну їм кількість води. Це буде правильний та рівномірний полив для рослини. Тала вода сприяє покращенню обміну речовин та зростанню. Від відстояної ефект спостерігається набагато менший.

Зверніть увагу на момент приготування льоду. Є специфіка. Коли вода замерзне, потрібно зняти верхній шар з льоду. Саме в ньому накопичується найбільша кількість домішок. Намагайтесь не використовувати відразу воду з-під крану. Наберіть її у ємність, дайте відстоятись, а потім заморожуйте. Ваші квіти будуть у захваті від поливу з льодом.

попередня статтяАпетитний макаронний салат з фузіллі, горошком та ковбасою
наступна статтяСмажений перець на гарнір — пікантно та гостро
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я