Як і для чого підливати кімнатні рослини чайною заваркою

0
Чайна заварка для квітів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Майже в кожному домі є горщики із квітами. Це звично мати рослину, за якою хочеться доглядати, чекати її цвітіння та отримувати потім від цього естетичне задоволення. Квіти — частина домашнього затишку. Окрім того, вони виділяють кисень та очищують повітря в приміщенні. Щоб рослини добре почувались, їх треба регулярно підживлювати. Здивуєтесь, але для цієї мети добре підійде і чай.

Як чай допоможе квітам

Для підживлення потрібна заварка. Зверніть увагу, що вона має бути свіжою та без домішок. Звичайно, що без цукру. Він для квітів зайвий. Може стати причиною розвитку грибкових захворювань. Змішайте заварку з водою кімнатної температури та полийте рослину.

Такі підживлення роблять не кожен день. Один раз на 1-2 тижні буде цілком достатньо. Особливо чайну заварку люблять кактуси та папороті. В ній багато потрібного азоту та дубильні речовини. Чай може бути чорний або трав’яний, але без ароматизаторів.

Піклуйтесь про ваші квіти. Вони обов’язково віддячать гарним цвітінням та зеленою пишною кроною.

попередня стаття«Секрет» соковитої цибулі для салату
наступна статтяНезвичайне застосування киселю у пирогу з яблуками
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я