Для чого тримати каву та соду у холодильнику

0
Соді та сіль
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Безліч господинь стикаються із проблемою неприємного запаху у холодильнику. Навіть при постійному підтриманні чистоти він все одно може з’явитись. Можливо залежався якийсь продукт або щось зберігається із різким запахом — причини можуть бути різні. Щоб попередити складнощі із неприємним запахом, спробуйте застосувати запропоновані способи із застосуванням кави або соди.

Сода в допомогу

Харчова сода швидко впорається із проблемою. Насипте в ємність порошок та поставте на полицю у холодильнику. Вам знадобиться 100-150 г соди. Вона швидко забере і зайву вологу, і запах. Періодично міняйте її.

Кава від поганих запахів

Зерна кави мають сильну ароматичну дію. Діяти треба за тим же принципом. Зерна, мелену каву або розчинну каву насипте у ємність та поставте у холодильник. Кава відмінно перебиває неприємні запахи. Періодично змінюйте порцію кави на нову — раз на 10-14 днів.

Прості народні засоби, які завжди під рукою. Ваш холодильник буде надійно захищений від неприємних запахів.

 

попередня статтяСирна запіканка з бананом — ваші діти будуть просити добавки
наступна статтяЯк приготувати кекс без борошна та цукру
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я