Як носити джинси: надихаємося образами принцеси Діани

0
Як носити джинси: надихаємося образами принцеси Діани
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Принцеса Діана завжди була і залишається справжньою іконою стилю. Щодня ми надихаємося її образами та вбраннями та черпаємо натхнення для власних модних експериментів. Вона вміла поєднувати навіть найбільш непоєднуване і постійно розбурхувала громадськість своїми ідеально підібраними образами, продуманими до дрібниць, і одночасно простим одягом, який не вписується в поняття “королівський”. Тому за порадами, як носити джинси, ми радимо звертатися до її архівних фотографій.

Джинса повернулася до нас разом з іншими трендами дев’яностих та нульових і знову переживає свій пік популярності. Цього сезону дизайнери пропонують носити також тотал-денім образи. Такі чудові образи, ще 20 років тому, виходили у принцеси Діани: вона дуже органічно вписувала у свій гардероб, наприклад, джинсовий комбінезон у поєднанні з ременем на поясі та шкіряним бомбером — здається, цей аутфіт сьогодні виглядає ще актуальнішим, ніж у 90-х.

Звичайно, найкласичнішим варіантом образу з джинсами є поєднання їх із білою футболкою. Здається, нічого універсальнішого ще вигадати не змогли: такий аутфіт буде доречний і на прогулянці за містом, і навіть в офісі. Доповніть образ деталями: яскравою сумкою-хобо, масивними черевиками та прикрасами.

Ще одне універсальне поєднання – джинси із заправленою в них білою класичною сорочкою. Такий образ завжди виглядатиме свіжо і підійде для будь-якого випадку. Крім того, його можна зробити особливим завдяки аксесуарам, які щоразу можна підбирати по-різному. Діана обрала мокасини, великі сережки з перлами та коричневий товстий ремінь.

попередня статтяЕксперти розповіли, що корисніше для здоров’я – біг чи ходьба
наступна статтяЩо корисніше: яєчний жовток проти білка
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я