Настій цибулиння для грошового дерева: шикарна крона забезпечена

0
Настій цибулиння для грошового дерева: шикарна крона забезпечена
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі знають про користь настою лушпиння цибулі для городніх рослин, а ось для домашніх квітів його використовують нечасто. Тим часом таке органічне добриво, правильно зроблене та застосоване, принесе неабияку користь домашнім рослинам.

Цікавий факт – у лушпинні міститься набагато більше поживних речовин, ніж у самій цибулі.

Якщо поливати рослини таким настоєм, вони отримають цілий комплекс мікроелементів і мінеральних речовин: залізо, магній, калій, фосфор, мідь. Вітаміни та фітонциди допомагають рослинам розвиватися та рости, об’єм крони при цьому значно збільшується.

Приготуйте корисний напій і рослини порадують вас шикарною зеленню. Актуальний цибулевий настій у холодний період, коли їм особливо потрібне підживлення.

Особливо любить таке добриво, квітка, як називають у народі,– грошове дерево.

  • Для приготування добрива знадобиться цибулиння (заздалегідь заготовлене). Її потрібно помістити в каструлю і залити водою (достатньо кількох жмень).

Нагріти на повільному вогні і прокип’ятити протягом 5 хвилин, дати охолонути, настоятися, процідити через сито. Все – цибулевий еліксир готовий! Можна приступати до підживлення.

  • Другий спосіб без теплової обробки. Можна просто залити лушпиння цибулі водою кімнатної температури і дати настоятися їй в темному місці протягом 4-5 діб.

Поливати рослину можна звичайним способом або за допомогою обприскувача. Це буде ще й профілактикою від різних шкідників та комах, а так само дозволить наситити листя вологою, та помити їх.

Але перед обприскуванням земля в горщику має бути зволоженою.

Зберігати суміш краще в холодильнику, оскільки вона може скиснути. Перед підживленням дістати і дати постояти при кімнатній температурі. Холодною рідиною поливати рослину не можна!

Періодичність залежатиме від зростання грошового дерева – найактивніший період із середини весни до середини осені. У стандартному варіанті – одне підживлення 2 рази на місяць.

Завдяки настою цибулиння у грошового дерева розростеться шикарна крона, правильно розвинеться стовбур, нові суцвіття активно формуватимуться.

Тому, якщо серед ваших рослин є грошове древо – приготуйте для нього вітамінне питво. Адже ця рослина – символ багатства та процвітання і тому вона має бути здоровою, пишною та красивою.

попередня статтяЯк швидко та без зусиль можна відмити шви плитки на підлозі
наступна стаття3 вишуканих рецепти зі звичайного буряка
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я