5 бьюті-брендів, що створили знаменитості

0
5 бьюті-брендів, що створили знаменитості
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Останніми роками дедалі більше знаменитостей запускають власні бьюті-бренди. Першими на думку спадають бренди сім’ї Кардаш’ян-Дженнер, але вони зовсім не єдині селебріті, які випускають косметичні продукти.

Fenty Beauty від Ріанни

Ріанна випустила свій власний бренд декоративної косметики ще у 2017 році. Особливість цього бренду в тому, що співачка включила в лінійку тональних засобів та консилерів дуже широкий спектр відтінків для всіх типів шкіри. За такий підхід журнал Time назвав компанію однією з найкращих в 2017-му році. Цього року Ріанна випустила ще й Fenty Skin, до якої увійшла косметика з модною приставкою genderless, тобто, яка підходить як чоловікам, так і жінкам. У лінійку увійшли засоби для вмивання та різні креми, які відмінно зволожують шкіру та борються з акне.

JLo Beauty від Дженніфер Лопес

 

Цього року свій бренд косметики запустила і Дженніфер Лопес. Перша колекція JLo Beauty вийшла на початку грудня – до неї увійшла доглядова косметика, яка, за словами співачки, підтримує природну красу жінки. Лінійка складається з зволожуючих кремів з SPF та для шкіри навколо очей, гелю для очищення обличчя, а також сироватки з різними природними маслами. У продаж засоби надійдуть уже 14 січня 2022 року.

Goop від Гвінет Пелтроу

Актриса Гвінет Пелтроу давно завоювала статус ЗОЖ-гуру Голлівуду. Ще в 2008 році вона заснувала свій блог під назвою Goop, де ділилася порадами з правильного харчування, догляду за собою та схуднення. У 2016-му Гвінет запустила під цією назвою власний бренд косметики, всі засоби якого, звичайно, виконані тільки з натуральних інгредієнтів. Бренд випускає як доглядову косметику, так і декоративну

А влітку Гвінет Пелтроу доповнила свій асортимент свічкою з незвичайним ароматом –  ароматом оргазму.

Meaningful Beauty від Сінді Кроуфорд

Сінді Кроуфорд була однією з перших селебріті, яка запустила бренд косметики. Ще в 2004 році супермодель заснувала марку Meaningful Beauty, і  випустила засоби, що омолоджують. За словами представників компанії, продукти з їхньої лінійки — ідеальний варіант для тих, хто хоче зберегти молодість шкіри, але ще не дозрів до різних уколів чи пластичних операцій.

Nuance від Сальми Хайєк

Бренд Nuance випускає широкий асортимент різноманітних косметичних засобів. Це і декоративна косметика, і продукти для догляду за шкірою, і засоби для волосся. За словами Пальми Хайєк, всі продукти виготовляються за рецептом її бабусі, яка у 96 років не мала жодної зморшки на обличчі. Сама актриса також запевняє, що користується виключно тією косметикою, яку виробляє сама — і, можливо, тому у 54 роки вона виглядає на 35.

попередня статтяМаски для обвітрених губ, які можна зробити в домашніх умовах
наступна статтяЕксперти розповіли, чим корисні банани
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я