Маски для обвітрених губ, які можна зробити в домашніх умовах

0
Маски для обвітрених губ, які можна зробити в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В холодну пору особливу ​​увагу займає догляд за шкірою. Через вітер, мороз та пересушене повітря в приміщеннях шкіра губ стає більш сухою, що призводить до неприємних відчуттів та тріщин, а в подальшій перспективі – до появи зморшок. Все це стосується не лише обличчя та рук, а й ніжної шкіри губ. Взимку вони нерідко тріскаються та обвітрюються, тому їм потрібне додаткове живлення та зволоження. Справжнім порятунком можуть стати маски, які легко можна зробити в домашніх умовах.

Мед з кокосовою олією

Медова-кокосова маска для губ має цілу низку корисних властивостей. Вона не тільки живить і зволожує губи, але й має антибактеріальний ефект. Для того, щоб зробити таку маску в домашніх умовах, змішайте в рівних пропорціях мед та кокосове масло.

Якщо потрібно, попередньо розтопіть на водяній бані і те, й інше. Наносьте на губи отриману суміш щодня.

Алоє та огірок

Корисні властивості алоє широко застосовують у косметології. Для зволожуючої маски змішайте сік алое з натертою м’якоттю огірка і нанесіть отриману масу на губи на 20 хвилин.

Ефект не варто довго очікувати – після цієї маски губи відразу ж стають м’якими і ніжними.

Оливкова олія

Просте оливкове масло може бути справжнім порятунком для обвітрених губ. Наносьте його за допомогою ватної палички при будь-якій можливості кілька разів на день, доки знаходитесь вдома.

Вже наступного дня губи виглядатимуть здоровішими і м’якшими, а всі тріщини на них заживуть.

Мигдальне масло

Мигдальне масло містить у великій кількості вітаміни, жирні та органічні кислоти, а також фолієву. Завдяки цьому воно корисне для всього тіла: шкіри, волосся та, звичайно, губ.

Наносьте мигдальне масло як звичайний бальзам кілька разів на день, і тоді вашим губам не страшні жодні морози.

Кокосове масло з куркумою

Куркуму часто додають у засоби по догляду за шкірою і губи не виключення, тому що вона не тільки має загоювальний ефект, але і перешкоджає знебарвленню. Для маски змішайте куркуму з кокосовим маслом, нанесіть на губи на 15 хвилин, потім змийте. Після цього нанесіть бальзам або олію.

Маску з куркумою не потрібно робити частіше одного разу на тиждень.

попередня статтяКартопля – суперфуд чи зайві калорії
наступна стаття5 бьюті-брендів, що створили знаменитості
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я