Як правильно прати білу постільну білизну, щоб вона відновила колір

0
Біла постільна білизна
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Білосніжна постільна білизна виглядає ніжно. На ній сняться гарні сновидіння, адже улюблене ліжко з нею таке затишне. Щоб білизна лишалась такою і надалі, за нею потрібен спеціальний та турботливий догляд.

Як правильно прати

Одна лише пральна машина із пральним порошком не можуть впоратись із поставленою задачею. Після сушіння можна помітити, що простирадло та інші предмети білизни набули сіруватого відтінку. З часом може з’явитись жовтизна. Але є спосіб, який здатен повернути білосніжний колір.

Візьміть великий таз та налийте в нього гарячу воду. Досвідчені господині кажуть, що найкраще використовувати окріп. В нього додайте 3 столові ложки кухонної солі та 3 столові ложки перекису водню. Не зайвим буде додати велику ложку нашатирного спирту. У цьому розчині треба замочити білизну на 8 годин. Потім відправляйте їх у пральну машину із відбілюючим порошком.

Така процедура прання поверне білизні бездоганно білий колір. Так, вона займає час та потребує вашої уваги та дій, але результат буде дуже промовистим.

 

попередня статтяСтрава-фаворит для поживного обіду чи перекусу — сирні вафлі із тунцем
наступна статтяХмарки з кислинкою — домашнє лимонне безе
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я